Merci Charles

jeudi 25 janvier 2024 20:00, Rode zaal, Fakkeltheater Antwerpen
Organisateur(s):
  • Kris PATROONS
  • Filip PEERAER
  • Paul VAN SANT

Rotaryclub Antwerpen-Amerloo presenteert ten voordele van het dienstenverleningscentrum Zevenbergen de avant-première van Merci Charles.

Het is een dankbaar, nostalgisch, eerbetoon bij de honderdste geboortedag van Charles Aznavour door Hans Peter Janssens (Les Misérables Sweeney Todd The Phantom of the Opera) & Lissa Meyvis (In de schaduw van Toon Hermans Bellissama Ode an die Freunde) Orkest Les bohémiens Piano Sax Gitaren Contrabas Drums.

Merci Charles

PRAKTISCH

Tickets 50 euro

Reserveren kan tot 30 november 2023 exclusief bij RC Antwerpen-Amerloo voor alle leden en vrienden uitsluitend middels overschrijving van de totale som (aantal te bestellen tickets x 50€) naar rek: BE45 3101 5429 8289 met vermelding van “volledige naam + aantal tickets ”.

Na ontvangst van de betaling worden de tickets gereserveerd en zijn deze tijdens de avond vanaf 19u00 ter plaatse beschikbaar op naam van de besteller.

Voor verdere vragen kan u een e-mail sturen naar naar info@rotary-antwerpen-amerloo.be

Emmaüs Zevenbergen

De opbrengst van deze tour de chant wordt met dank aan eenieder aangewend ten voordele van het dienstenverleningscentrum DVC ZEVENBERGEN te Ranst.
Het centrum ondersteunt kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en heeft bijzondere aandacht voor de meest kwetsbare cliënten met bijkomende motorische, sensorische of gedrags- en emotionele stoornissen. De opbrengst wordt besteed aan niet-gesubsidieerde materialen en hulpmiddelen.